Aldrig vid din sida (2013)

Ljudbok - Aldrig vid din sida

Boken finns även som ljudbok.

Aldrig vid din sidaDet förflutna hinner ikapp …

En äldre dam hittas mördad på en kyrkogård på Gotland under Stockholmsveckan då poliserna har fullt upp med festande ungdomar och semestrande turister. Den döda kvinnan ingår i en turistgrupp av pensionärer som är på rundtur på ön. Med i gruppen finns även Julia och hennes moster, den kedjerökande kriminologiprofessorn Margareta Drake.

Den karriärsinriktade kriminalkommissarien Alexander Malmsten har kommit till Gotland från Stockholm för att bistå lokalpolisen under sommaren. Han tar sig an fallet med den mördade kvinnan och blir måttligt förtjust när han inser att ett av vittnena är professor Drake. Ännu mer motstånd finner Alex hos Julia, som både irriterar och intresserar honom.

En mörk historia som har sin början för trettio år sedan börjar nystas upp, samtidigt som nutiden ger Alex, Julia och Margareta mer problem än de väntat sig.

Om missförstånd, svek och dold historia.

Aldrig vid din sida är den första fristående boken i deckarserien om Julia och Alexander. Den andra delen heter Alltid i din skugga och tredje Bortom dig.

Recensioner.

Beställ boken via: AdlibrisBokus eller din bokhandel.

Häftad, ISBN: 978-91-981217-0-4
Formgivning och foto: Märta Holmerin
Kuriosa: Omslaget är ett fotografi av Västerhejde kyrka, där delar av boken utspelar sig. Kyrkan ligger ett par kilometer söder om Visby på Gotland.

AdlibrisBokus