Märta Holmerin

Författare

Att läsa är att resa

På resa, Göteborg

Bok på resa, Göteborg

Att läsa är att resa. Med en bok reser du till nya platser och upplever nya miljöer. Kanske tar den dig till platser där du redan varit, men du får dem beskrivna igen, ur en annan synvinkel. Du får ett nytt synsätt. En ny upplevelse. När du läser en bok reser du till en annan värld.

Förra veckan var jag på bokmässan. Min bok fick följa med. Jag har alltid med mig en bok eller två. Jag vet aldrig när jag behöver komma bort ett tag, försvinna in i en annan värld. Låt Aldrig vid din sida följa med dig när du reser. Ta den med. På flyget. På båten. På tåget. Vart du vill. Välj din egen väg. Boken är din. Låt den följa med.

2 kommentarer

  1. Jag håller helt med om rubriken! På sista tiden har det blivit många engelska böcker och en hel del facklitteratur för min del så det ska bli spännande med en ny bok som jag inte vet så mycket om i förväg… Den ’resan’ ska jag ge mig av på direkt… Coolt med eget förlag!

Kommentarer inaktiverade.

© 2021 Märta Holmerin

Tema av Anders NorenUpp ↑